© Liu Jo

Zes elegante feestjurken waarin je comfortabel kunt tafelen

Gezellig tafelen, urenlang napraten en cadeautjes uitpakken… Een dosis comfort in je outfit is altijd welkom. Deze elegante jurkjes zitten niet alleen goed, ze zijn 100% feestdagen-proof!

cityfashion

Wees lief voor je tailleLang tafelen betekent… veel eten. Een jurk met een nauwaansluitende taille is allesbehalve comfortabel na een uitgebreid feestmaal. Kies voor een model dat niet te strak aan je taille zit én je buikje verbergt. Ruches, wikkel-of peplumjurken maken je taille slanker en zitten super comfortabel!

Comfort = de juiste mouwen

Je kent het wel, je wil even de bessensaus van tafel nemen en je hangt er half met je mouwen in. Dag feestsfeer! Een feestkleedje met geen al te ingewikkelde mouwen zijn daarom perfect. Lange aansluitende of net korte mouwen... hoe minder kans op morsen,hoe beter!

Kies voor een hooggesloten decolleté

Genieten van de ontelbare hapjes zonder decolleté-zorgen? Yes please! Kies voor een jurk die hooggesloten is, dat zit een stuk comfortabeler dan een strapless model. Niet feestelijk genoeg? Wel als je voor een jurk kiest met genoeg opvallende details.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer