Er gaat nog wel eens iets in de klassieke spaarpot, maar jongeren bankieren steeds meer via de smartphone
Volledig scherm
Er gaat nog wel eens iets in de klassieke spaarpot, maar jongeren bankieren steeds meer via de smartphone © Shutterstock

Vier jongeren op de vijf bankieren via smartphone

GeldJongeren gaan nog amper naar een bankkantoor. Zeker niet voor klassieke financiële verrichtingen. Die doen ze volop met hun smartphone of tablet. Maar ook bij medioren en senioren neemt het mobiele bankieren toe. Niet onlogisch dus dat de sluiting van bankkantoren zich onverminderd voortzet.

7 reacties

  • Patrick Jonkers

    6 jaar geleden
    Ik doe het ook (tablet wifi) maar volgens mij zijn er in de wereld MILJOENEN mensen bezig die het systeem willen "kraken" en zichzelf verrijken. Ooit gaat dit gebeuren...wees daar maar zeker van.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Met welk geld? Ik en vriendin werken fulltime. Moesten krabben alleen nog maar voor voorschot lening voor huis. Moeder moest bijleggen van haar spaarcenten. Haar pensioentje gaat armtierig zijn ookal werkt ze vastbenoemd voor tstad.
  • Christian Depreter

    6 jaar geleden
    Ik ben 75, en doe al mijn verrichtingen met Iphone of MacBook Pro, reeds sedert een aantal jaren. En er zijn er nog, ik ben geen uitzondering. Dus is dit artikel waardeloos en niet goed genoeg uitgediept en voorbereid geworden. Sorry hoor !
  • Benny Smets

    6 jaar geleden
    Als er kantoren sluiten goed maar zorg ook dat er genoeg afhaalpunten voor cash te vinden zijn! Zoals in het buitenland kleine atm machines in lokale winkels en dergelijke....
  • Johan De kegel

    6 jaar geleden
    Zeer onveilig