Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Justin Gatlin geschokt na nieuwe dopingbeschuldigingen: "Ze gaan van mijn advocaat horen"

AtletiekJustin Gatlin reageert geschokt op de nieuwe dopingbeschuldigingen aan zijn adres. De wereldkampioen op de 100 meter zette zijn coach Dennis Mitchell aan de deur. Mitchell zou verboden prestatiebevorderende middelen hebben aangeboden aan undercoverjournalisten van The Telegraph, die zich voordeden als filmmakers.

7 reacties

  • Kevin Vlaeminck

    6 jaar geleden
    De Russen worden overal uitgesloten (ook diegene die er geen bal mee te maken hebben). Een Amerikaan slaagt erin om na MEERMAALS tegen de lamp te lopen (al van bij de juniors) terug overal aan deel te nemen, wereldkampioen te worden en Olympische medailles te behalen. Deze Amerikaanse "held" komt nu terug in opspraak... Ironisch niet?
  • dieter storme

    6 jaar geleden
    Ik ben vooral geschokt dat deze kerel na 2 keer tegen de lamp te lopen nog überhaupt mocht deelnemen aan het WK en zo nog wereldkampioen werd. Totaal ongeloofwaardig.....
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Waarom heeft hij dan ooit doping genomen ?? Hij loopt nu sneller zonder dan vroeger met doping . Wie kan zoiets nog geloven ??? Of heeft hij ook astma ???
  • Herman Thys

    6 jaar geleden
    En gelijk heeft ie.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ja Gatlin , je had Belgenlander moeten zijn want in Belgenland dopeert zich geen enkele sporter, zelfs niet iemand die op enkele km van de meet moet lossen in een achtervolgend groepje en dan nog goud haalt, nadat hij door een hardrijder naar de meet wordt gebracht.