Frank Van Erum als Renzo in 'Thuis'.
Volledig scherm
Frank Van Erum als Renzo in 'Thuis'. © © VRT Liesbeth Verhulst

Geen weg terug naar 'Thuis' voor ontslagen Frank Van Erum? Dit is zijn opvallende antwoord

"Ik vlieg uit 'Thuis'. Maar het was fijn om bij jullie te zijn...", zingt Frank Van Erum op de tonen van de begintune van de Eén-soap. De acteur doet op Facebook een wanhopige oproep om zijn filmpje zoveel mogelijk te liken en te delen. "Misschien zien we elkaar dan snel terug. In 'Thuis' of ergens anders", klinkt het.

38 reacties

  • Reinhilde Donkor

    5 jaar geleden
    Wat een onbegrip veel respect hebben sommige mense niet voor frank van erum jullie moesten je schamen ik vond renzo fierens een een goede acteur ik heb het ontzettend moeilijk met zijn ontslag stom dat hij uit thuis geschreven is ik zal hem zo hard missen ik begrijp zijn teleurstelling volkomen mijn steun heeft hij zeker en vast ik laat hem daarvoor niet vallen voor die schrijvers van thuis hem in de steek laten nee dat nooit
  • Thierry Piette

    6 jaar geleden
    Wat een belachelijke reacties hier.Die man doet een job net zoals iedereen,alleen komt hij op tv.Ik heb hem 1 keer in het echt gezien en ik kan alleen maar zeggen dat hij helemaal geen dikke nek heeft, zoals sommigen hier insinueren.Heel vriendelijke man. Ik wil jullie gezicht wel eens zien als je onaangekondigt uw job verliest.Hij heeft ook een gezin te onderhouden.
  • Werner Wernerke

    6 jaar geleden
    verhuis naar familie ;-)
  • christianne bruyland

    6 jaar geleden
    vind dat zijn personage gerust mag blijven, evenzo met 'Charité', ze kunnen acteren en daar kan ik van genieten
  • Nancy De Mol

    6 jaar geleden
    Wie kijkt er nu naar die stomme series er bestaat er nog zo eentje. Als hij op deze manier werk zoekt, heel zielig.