Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

De UFC-vechter die ware cultfiguur is geworden: "Het lijkt wel of je nu vooral goed moet kunnen 'trashtalken' en zaken doen. Ik... ik knok"

MMADamien Brown verloor zijn laatste gevecht. En het gevecht ervoor. Maar geen UFC-fan die de ex-soldaat niet wil zien kampen. De 32-jarige Australiër is uitgegroeid tot een cultfiguur in de octagon en hij weet waarom. "Omdat ik nog een pure vechter ben. Het merendeel van de kooivechters lijkt tegenwoordig wel veranderd in trashtalkers en zakenmannen."

2 reacties

  • Moreno Tecchio

    6 jaar geleden
    :-) john ik doe aan vechtsport al meer dan 40 jaar en dit is zeker niet te vergelijken met hanen of honden gevechten . Ik beleef er tot vandaag nog enorm veel plezier aan en mijn kinderen doen ook aan vechtsport ( thaiboks ) waar ze zelf 100 procent achter staan ook in wedstrijdverband . Dus als u er niets vanaf weet hou uw mening voor uzelf aub
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Mensen stappen vrijwillig zo'n ding in, dat kon je van honden en hanen niet zeggen. Trouwens zijn die dingen niet legaal en bestaan ze ook nog altijd. Bovendien begrijpt u de vechtsport gewoon niet. Jammer.