© Geert Van de Velde, Instagram Matteo Simoni

Matteo Simoni deelt het schattigste briefje dat hij ooit schreef: “Beste moeke, het spijt mij verschrikkelijk”

Acteur Matteo Simoni heeft op Instagram een schattig briefje gedeeld dat hij ooit naar zijn mama schreef nadat ze hem betrapt had op roken. Hij had duidelijk spijt van zijn daad en vond dan ook dat hij “een straf verdiende”.

ehu

“Beste moeke, het spijt me verschrikkelijk wat ik heb gedaan”, begon de jonge Simoni zijn briefje. “Nu besef ik het pas. Nu ben ik ervan overtuigd dat ik het nooit, maar dan ook nooit meer zal doen. Het is allemaal begonnen op Filiep zijn feestje en toen wilden wij dat nog eens proberen.”

Die Filiep was de schuldige, of zo wilde Simoni het in elk geval doen uitschijnen. “Ik ben niet begonnen. Filiep is begonnen. Roken is vies, heel vies, maar ik denk dat ik het alleen maar doe om stoer te doen. Zo, dat was het.”

Afsluiten deed hij door - in een kadertje - nog eens te benadrukken dat het hem heel erg speet. En om te tonen dat het menens was, voegde hij er nog een ps aan toe: “Ik verdien een straf.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer