rv
Volledig scherm
© rv

Halt aan vergiftigen van dieren: Ruben Van Gucht en minister tekenen charter

CelebritiesEerder dit jaar werd het geliefde huisdier van Ruben Van Gucht en zijn familie, de trouwe hond Odette, vergiftigd door een onbekende boosdoener. Vandaag werd een charter ondertekend om zulke voorvallen in de toekomst te voorkomen.

11 reacties

  • Jan Viaene

    6 jaar geleden
    Meldpunt Vergif Langs De Weg ( https://www.mvldw.be ) zoekt vrijwilligers om te helpen bij de bekendmaking van het project én om in te springen bij een meldig in hun buurt. Het project gaat officieel van start op 01/01/2018, maar tegen dan willen we al heel wat vrijwilligers hebben. (Die we hopelijk nooit gaan nodig hebben)
  • Roger Louage

    6 jaar geleden
    Allemaal goed en wel zo een charter maar hoe ga je dat een halt toeroepen en die smeerlappen vatten vermits ze altijd op een anonieme en achterbakse wijze tewerk gaan. Is in mijn ogen weer de zoveelste nutteloze actie al is ze goed bedoeld.
  • Dirk D'hont

    6 jaar geleden
    Mooi initiatief maar een pleister op de wonde in onze maatschappij in z'n geheel als men de rekening maakt van die ministers als men bedenkt dat velen mensen in armoede niet eens op hun oude dag zeker zijn om een maaltijd te nuttigen die even duur is als een blik hondenvoeding.
  • UGO DE MAEYER

    6 jaar geleden
    Hoe zit het met de straffen ? Aangezien dieren ook levende wezens zijn van deze planeet zoou je toch verwachten dat minstens dezelfde straffen van toepassing zijn als bij misdaden tegen het andere levende wezen - de mens. Eigenlijk mogen ze zwaarder zijn want geen enkel dier misdoet om bewust met de keuze .
  • Melina De Baerdemaeker

    6 jaar geleden
    Niet vergeten de katten worden ook vergeven waaronder de mijne .