thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Leraar verdacht van aanranding 16-jarige leerlinge tien jaar geleden

Een ex-leerkracht van de Talentenschool in Turnhout wordt verdacht van het aanranden van een zestienjarige leerlinge in 2006 en 2007. Het vermeende slachtoffer is inmiddels 26 en diende pas vorig jaar klacht in. Twee jaar geleden schorste de school de leraar al eens voor een andere klacht over grensoverschrijdend gedrag. Dat meldt Het Nieuwsblad.

6 reacties

  • stefan crama

    6 jaar geleden
    10 jaar na de feiten, ,daar heb ik echt bedenkingen bij .Zo iets doe ,je onmiddellijk of helemaal niet.
  • Gerrit Versteele

    6 jaar geleden
    Bijzonder toch dat een schooldirecteurke zich mengt in een lopend gerechtelijk onderzoek. Zijn de gerechtelijke diensten niet bekwaam om adressen te achterhalen misschien?
  • Ludwig VdB

    6 jaar geleden
    Zulke 'feiten' zouden na 2 jaar na de meerderjarigheid moeten verjaren. Ze schenden de goede naam maar zijn praktisch onbewijsbaar. Ik wil hiermee geen feiten minimaliseren maar wel aantonen dat het een mes is dat aan twee kanten snijdt. Gezien het grote tijdsverloop is de volledige waarheid niet meer te achterhalen.
  • Marc Haaren

    6 jaar geleden
    Upla, veroordeeld alvorens berecht te zijn... Wat die directeur doet gaat er ook over, stel u voor, straks krijgen we allemaal zo'n brief in de bus over ons leraars
  • Nilay cetinkaya

    6 jaar geleden
    schande