Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA). © BELGA

Vlaams Parlement begint aan begrotingsmarathon

Het Vlaams Parlement is begonnen aan de plenaire bespreking van de begroting 2018. Gespreid over twee dagen nemen de 124 parlementsleden alle facetten van de begroting onder de loep. 

23 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Als ze 10 miljard minder doorstorten naar Brussel en het zuiden is de begroting opgelost.En moet Vlaanderen niet besparen om de megalomane putten en projecten in het zuiden en Brussel te financieren.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Zelfs voor het vragen uurtje zijn de stoelen maar voor 40% bezet( enkel als ze moeten stemmen ze daar ) maar ze worden wel betaald hé om niet te komen ? Afschaffen deze Vlaamse handel het heeft nul meerwaarde ; Nooit meer nva.
  • lieve vanderstraeten

    6 jaar geleden
    Dat ze onder het jaar werken en hun uren kloppen zoals wij, en wat minder nutteloze snoepreizen maken, dan is dat allemaal niet nodig.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    men ging de provincie afschaffen ;nee enkele postjes veilig gemaakt !na 20jaar riant pensioen of nu 30 jaar word sommigen hebben van 15 tot 60 en moeten tot 65 voor zeker niets te verliezen!!en een potje voor de werken in Antwerpen nee in tegendeel zal zorg dat niets over is voor volgend regering
  • Nicca Vermeirsch

    6 jaar geleden
    Heel eenvoudig : alles voor ons, de politici en laat de burger maar betalen ! Goe bezig NVA en vrienden !