(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © BELGA

Ex-bokser Ismail Abdoul krijgt werkstraf voor incasseren pensioen dode vader

Voormalig profbokser Ismail Abdoul uit Destelbergen is vandaag veroordeeld tot een werkstraf van 150 uur voor uitkeringsfraude. De man ontving in totaal 14.500 euro pensioengeld van zijn vader, terwijl de man al anderhalf jaar eerder overleden was. 

57 reacties

  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Waarom is iedereen hier van mening dat Ismail Abdoul dat geld mag houden? Uiteraard moet dat bedrag teruggestort worden. Abdoul is toch geen ondernemer die fiscale fraude heeft gepleegd. Die alleen krijgen kwijtschelding. Hopelijk gaan ze nu ook de vele 'samenwonenden alleenstaanden' opsporen en de onterechte uitkeringen terugvorderen. En nee, dat zijn niet alleen migranten.
  • eno de strandzanger

    6 jaar geleden
    Voor 15000€ moeten velen een jaar werken. Hij nog geen maand.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Fraude op zijn overleden vader totaal geen eergevoel en zal hier in België waarschijnlijk een lichte straf krijgen.
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Hoeveel werkstraf uren zou je moeten doen indien je uw kadastraal inkomen niet betaald van +/- 850€? Ik wil daar gerust een 100tal uren voor zogezegd boeten!
  • Sven Bartok

    6 jaar geleden
    In schuldbemiddeling in Belgie en al zijn centen zitten waarschijnlijk ergens in het buitenland. Wel goed verdient €14.500 voor 150u.
  1. Engie plant investering van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentrales met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    Engie plant investe­ring van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentra­les met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    De energiegroep Engie is van plan tot vier miljard euro te investeren in ons land tegen 2030. Dat heeft de nieuwe CEO van Engie België, Vincent Verbeke, vandaag bekendgemaakt. Zo pakt de Belgische marktleider uit met een nieuwe strategie, genaamd Energize2030, voor de komende jaren. Engie wil meer elektriciteit opwekken via hernieuwbare energie, investeren in flexibele capaciteit en een voorloper zijn in de verandering naar groene waterstofenergie. Maar er is momenteel niet veel enthousiasme over een eventuele levensduurverlenging van kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 met twintig jaar in plaats van tien jaar.
  2. Val je moeilijk in slaap? Al 6.000 Belgen gaan naar bed met ‘knuffelrobot’: slaapexperten geven hun mening
    PREMIUM
    1

    Val je moeilijk in slaap? Al 6.000 Belgen gaan naar bed met ‘knuffelro­bot’: slaapexper­ten geven hun mening

    “Je voelt je weer uitgerust in drie weken”, dat is de straffe belofte van het Nederlandse bedrijf Somnox. Hun slaaprobot past zich aan aan je ademhaling en wil België veroveren. Helpt het dure apparaat je echt beter in te dommelen? Onze journalist nam de proef op de som en vroeg aan twee slaapexperts of de Somnox echt 549 euro waard is: “Je kan ook al voor 300 euro geholpen zijn.”