Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). © BELGA

Vlaanderen investeert in 2018 1,4 miljard euro in vlotter en veiliger verkeer: "Er gaan veel schoppen in de grond"

Vlaanderen zal volgend jaar 1,4 miljard euro investeren in vlotter en veiliger verkeer. Dat is een stijging van 64 procent tegenover de 907 miljoen euro in 2014. Dat blijkt uit cijfers van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). "Er gaan volgend jaar veel schoppen in de grond", aldus de N-VA-minister.

33 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    schaf de voordelen van bedrijfswagens af, kwibus, en bevoordeelt de gebruikers van het openbaar vervoer met belastingvermindering en het file leed zal opgelost zijn in plaats van onuitvoerbare verkiezingspraat te staan zeveren
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Weyts steekt overal schoppen in de grond strooit altijd met wat miljarden die WIJ moeten ophoesten en mocht er dan iets verbeteren dag jan, dag Ben, nooit meer nva.
  • chris delanghe

    6 jaar geleden
    vooral vlotter veel bla bla en perceptie. verkiezingen in aantocht zeker? Profileren is de boodschap. Met vrachtwagens die nu overal mogen inhalen zal het zeker vlotter én veiliger gaan. Nu nog om de 500m een camera zetten en het komt helemaal goed. Dan staan we allemaal stil en is het veilig. Bende amateurs.
  • Ronald Boudewijns

    6 jaar geleden
    sinterklaas spelen met “belastingsgeld” om putten te blijven vullen.... ge moest u “schamen” achterlijke paljas.... Nooit krijgen jullie mijn stem, nooooit.... bende bandieten....
  • pierre Van den Wijngaert

    6 jaar geleden
    Na 30 jaar heeft hij voor de oplossing voor Antwerpen gezorgd Waarom konden de vorige politiekers dat niet? En dat voor een Brusselaar Die na hem komen krijgen een ferm cadeau,en we zullen zien of ze weer 30 jaar gaan wachten met de ring rond Brussel?