TDW
Volledig scherm
© TDW

Van Avermaet staat te trappelen van ongeduld: "Ik wil nu in competitie treden"

Wielrennen2017 werd een heus boerenjaar voor Greg Van Avermaet. Vooral in het voorjaar zette de 32-jarige renner van BMC zijn uitstekende vorm in de verf met winst in de Omloop, Gent-Wevelgem, de E3 Harelbeke en als kers op de taart Parijs-Roubaix. Van Avermaet rondde het seizoen zelfs af als nummer 1 op de UCI-lijst. Op trainingskamp in het Spaanse Denia deed Van Avermaet zijn verhaal aan de Spaanse krant Marca. 

6 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Als er 2 vallen , dan moet je er wel nog bij zijn om dan te winnen in Rio, hetgeen van al die andere Belgen met hun groot bakkes niet kan gezegd worden, want die stonden al onder de douche. Verhaaltje van al die Anti Greg mannen begint echt afgezaagd te worden.Wie stond er op 1 na dit seizoen ? Of hebben ze in elke koers gevallen voor hem ? Greg durft tenminste koersen zonder speculeren en in de wieltjes te zitten
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Goud op de Olympische Spelen, zijn grootste triomf? Het is jammer dat dat over vele jaren nog in de boeken zal staan maar de manier waarop niet.
  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Allee al genoeg gepakt dat ge zo scherp staat
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Jongen alstublieft toch. Mochten Henao en Nibali niet gevallen zijn op luttele kilometers in de afzink naar de meet in Rio, en je niet had kunnen rekenen op hardrijder Fuglsang, nadat je al had moeten lossen in het achtervolgend groepje, die je naar de meet bracht, dan was je gewoon toch buiten de prijzen gevallen. Neem eens een voorbeeld aan Anna Vander Breggen.
  • Marc Suys

    6 jaar geleden
    Greg ik sta te popelen om je in het voorjaar bezig te zien. De Ronde van Vlaanderen winnen dit jaar. Ik gun het je van harte.