© Isopix

"Brad Pitt en Angelina Jolie vieren samen kerst"

Volgens enkele bronnen zullen Angelina Jolie en Brad Pitt samen met hun zes kinderen de feestdagen doorbrengen in Londen. Dat zouden ze naar verluidt doen omwille van hun kinderen, maar er zou ook beterschap zijn tussen hen twee.

flb

Kerstmis is het ideale moment om de plooien wat glad te strijken, moeten Brad Pitt en Angelina Jolie gedacht hebben. Enkele entertainmentwebsites zoals OK! en Gossip Cop hebben bronnen te pakken gekregen die beweren dat ze het samen zullen vieren en dat met hun zes kinderen erbij.

"Ze kunnen tegenwoordig in dezelfde kamer zijn zonder dat er al te veel spanning tussen hen in hangt en dus besloten ze dat ze beter de vakantie samen kunnen doorbrengen", klinkt het. "Brad heeft hard aan zichzelf gewerkt en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan bij Angelina. Het feit dat ze toestaat dat hij kerst met hen mag spenderen, is een enorme doorbraak."

Volgens enkele andere bronnen zou het dan weer gaan om pure verzinsels en zullen ze Kerstmis helemaal niet samen vieren. Nog even afwachten tot 25 december dus om te zien wat er van aan is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer