© Willy Molemans

KWB-Boseindrunners vieren feest

De lopers van KWB-Boseind sloten zopas hunsportieve jaar af met een hapje en een drankje in restaurant Bella Via in Neerpelt. Ook werden al de grote plannen voor 2018 uit de doeken gedaan.

Willy Molemans

Na een succesvol 2017 blikten de Boseindrunners terug op hun sportieve prestaties in het afgelopen jaar. En omdat gedreven joggers geen last hebben van overtollige calorieën, gebeurde dat met een culinair hoogstaand menu met aangepaste wijnen in een Neerpelts restaurant. De succesvolste lopers waren Jill Janssen, Lien Molemans en Anneleen Doumen bij de dames. Bij de heren waren dat Björn Peeters, Willy Molemans en Paul Leekens. Zelfs de pechvogels van het seizoen werden niet vergeten: zij kregen een troostprijs, als aanmoediging voor een beter 2018.

Voorzitter Sylvain Janssen riep zijn leden op om niet te lang te wachten met de start van de voorbereidingen voor volgend seizoen. Op 7 januari organiseert KWB-Boseind al de Teutenbosloop op het Herent in Neerpelt en op pinkstermaandag (21 mei) staat de Boseindrun op het programma. Werk aan de winkel, dus, maar de ervaren bestuursploeg kan deze uitdagingen zeker aan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer