BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Akkoord over Zomerakkoord: alleen vennootschapsbelasting nog dit jaar gestemd

De kogel is door de kerk: er is een akkoord binnen de regering om de verlaging van de vennootschapsbelasting toch nog dit jaar te stemmen, zodat die van start kan gaan op 1 januari. De stemming over de effectentaks en het onbelast bijverdienen zou worden uitgesteld naar volgend jaar.

23 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Voor de rijke vriendjes gaan de lusten vlug gestemd zijn, de lasten zullen wel verhaald worden op de werkende meute. Nog nooit zo een slechte regering gehad! Nooit meer nva !!!
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Mooi dit er nog even snel door en vanaf 1 januari kan dit ingaan weer een goede maatregel voor de bedrijven o ja en ook voor ons want dit creëert 100.000 jobs jobs jobs en wat als dit niet gebeurd , wat dan ! ( echte volwaardige jobs )
  • Lucie Peetermans

    6 jaar geleden
    Premier Michel, de marionet van de vlaamse rechtse regering, die in een bijna onverstaanbaar nederlands steeds "zijn" nieuwe maatregelen mede deelt . Zelden een premier gezien die niks maar ook niks voeling heeft met de werkelijkheid. Naar analogie van zijn mantra warmede hij steeds eindigt nu eens niet jobs, jobs, jobs maar nul, nul, nul.
  • Jeroom De Wilde

    6 jaar geleden
    "Omwille van de smeer likt de kat de kandeleer".NVA heeft weeral eens beslist en de rest moet braaf zwijgen, anders zou de regering wel eens kunnen vallen en zijn ze hun dikbetaald jobke kwijt. Van mij geen stem meer volgens jaar voor geen enkele traditionele partij.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Arme Charles wordt volledig gemanipuleerd door de keizer van Antwerpen .'k rijg echt compassie zelfs zijn eigen partij vertrouwt het niet en eist een tweede lezing . Man, man dit is de" slechtste regering sinds tijden .Voor mij een cola zero . Nooit meer nva.