Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Duitse politie arresteert terreurverdachte die aanslag wilde plegen op kerstmarkt

TERREURDREIGINGIn het Duitse Karlsruhe is opnieuw een terreurverdachte opgepakt. De man zou een aanhanger van Islamitische Staat zijn die een aanslag plande op de kraampjes rond de ijspiste op de Schlossplatz in Karlsruhe. Dat deelt de openbare aanklager mee.

24 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Pas als een politieker eens op een Kerstmarkt met gezin rondwandelt als een van die gestoorde terroristen erin rijdt, zal de politiek wakker worden en de massamoordenaars uit onze maatschappij verwijderen.Er moeten eerst bij hén slachtoffers vallen anders blijven ze pamperen.
  • Frans Faes

    6 jaar geleden
    Bedank Merkel. Voor wie het zou denken, dit heeft niets met terrorisme of islam te maken. Hun moeders hebben het gezegd. Het zijn jongeren die niets beters te doen hadden en geen andere kansen kregen. Niet stigmatiseren.
  • Mustafa Weinbaum

    6 jaar geleden
    Niet enkel Merkel bracht de Europeaan het pseudo-religieuze neofascisme. Obama moest oorlog voeren in Syrië en stak een volksverhuizing in gang. Clinton drukte de oorlog in Lybië door en zette ook een toestroom in gang. En Juncker wil nu Polen straffen omdat ze daar de invasie weigeren. Europa werd verkocht.
  • censor

    6 jaar geleden
    hier wordt duidelijke taal geschreven...
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Blijf weg van Kerstmarkten, eindejaars vuurwerk of andere volksophopingen waar geen ingangscontrole kan plaastvinden. Waarom risico lopen ?