Volgens oppositiepartijen Groen en sp.a heeft minister Philippe Muyters achter de schermen geijverd voor de realisatie van Uplace light.
Volledig scherm
Volgens oppositiepartijen Groen en sp.a heeft minister Philippe Muyters achter de schermen geijverd voor de realisatie van Uplace light. © BELGA

Oppositie: "Muyters ijvert achter de schermen voor Uplace light"

Heeft de Vlaamse regering en met name Philippe Muyters (N-VA) de voorbije maanden achter de schermen actief geijverd voor de realisatie van Uplace light? Volgens oppositiepartijen sp.a en Groen blijkt dat alvast uit de verslagen van de vergaderingen van de stuurgroep die de brownfieldconvenant opvolgt.

47 reacties

  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Bouw dat Uplace-onding wat geen mens wil toch in en rond Antwerpen...ja..waarom daar niet..??
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Daar is niets mis mee,het is geen crimineel.
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    De nva nekt dus niet alleen de werkende kleine man en vrouw en de gepensioneerde, maar ook de kleine zelfstandige. Maar ja, die zijn niet rijk genoeg om in het vriendenclubje van nva te komen. Maar binnenkort hrbben ze de (domme) massa weer even nodig voor de verkiezingen. De loze leugenachtige beloftes zijn op komst.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Luc Peeters de Vlaamse regering ging dat uitvoeren met de GOEDKEURING van al de partijen die toen in de Vlaamse regering zetelden en daar was SPA BIJ.En nu trekt SPA zijn staart in gewoon omdat ze aan de zijlijn staan dat is de democratie van SPA het moet ons goesting zijn of het komt er niet.
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    EN DAN???? Als hij bemiddeld heeft achter de schermen heeft hij zijn werk goed gedaan. Als je zo een project kunt laten doorgaan dan is dat goed voor de werkgelegenheid. Die linkse rakkers kunnen alleen maar roepen en doen zelf niets goed.