© Shutterstock

Deze foto’s bewijzen het: online daten is niet makkelijk

Online naar een lief zoeken is geen sinecure, zo blijkt uit het Snapchat-account Online Dating Sucks. Foto’s van chatgesprekken tonen aan dat vooral mannen er niet tegen kunnen als ze worden afgewezen. Een greep uit hun bizarre reacties.

vwh

"Wat doe je in je vrije tijd"? Vroeg een man aan ee meisje op een datingsite. Ze antwoordde dat ze een stalkster is en dus weet wat zijn hobby's zijn: met vrienden rondwandelen in het park.

Deze Mike kan er niet tegen dat het meisje tegen wie hij praat niet antwoordt. Het duurt niet lang voor hij ze een bitch noemt die niet weet wat ze laat schieten.

Een man die het heel goed ziet zitten en weinig subtiel laat weten dat hij geil is, snapt het sarcastische antwoord van zijn chatpartner niet en denkt dat ze tot bij hem wil komen.

Er zijn natuurlijk ook mannen die met de deur in huis vallen en ergens merken dat hun aanpak niet werkt. Zo heeft deze dater door dat een vrouw niet gediend was met zijn compliment over haar borsten.

Een psycho die je verrot zou slaan omdat je niet reageert, houd je beter in de chatbox en uit je echte leven.

"Hallo mooi meisje, goed geslapen?" Het lijken de woorden van een bezorgde man die het goed meent, maar wanneer de vrouw in dit gesprek laat blijken dat ze geen interesse heeft, toont hij met enkele dollartekens aan dat hij ze heus wel wil betalen voor een date. Al snel maakt ze duidelijk dat ze een serieuze dame is die zijn geld absoluut niet nodig heeft.

Deze kerel die zichzelf passionele man 8888 noemt, is nogal gepassioneerd door vloeken en uitschelden. Dat blijkt wanneer een vrouw niet van zich laat horen tijdens de chat.

Sommige mannen hebben niet veel nodig om te vinden dat een vrouw zaagt en klaagt. Dit exemplaar vraagt als een van de eerste dingen aan een dame of ze strings draagt. Wanneer ze vraagt of dat relevant is en als hij vrouwen in een bar ook zo benadert, vindt hij al dat ze te moeilijk doet.

Een zekere Jake die een dame leerde kennen via Tinder wil graag iets gaan drinken met de vrouw, maar ze vindt het te laat. Hij vidnt ze dan maar een mietje en trakteert ze op wat virtuele middenvingers.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer