Wordt het één van deze? Schetsen van trouwjurk Meghan Markle gelekt

De Britse prins Harry en Meghan Markle trouwen op zaterdag 19 mei. Fans speculeren al even over de jurk die de Amerikaanse ex-actrice zal dragen, maar de creatie is nu misschien al bekend. Entertainmentsite TMZ bericht dat er schetsen zijn opgedoken van drie ontwerpen.

vwh

De Israëlische ontwerpster Inbal Dror heeft aan de entertainmentsite laten weten dat ze door de koninklijke familie werd gecontacteerd om de trouwjurk te ontwerpen. Ze heeft ook drie eerste en voorlopige schetsen van een potentiële creatie gedeeld. Of Dror ook effectief de droomjurk van Markle zal ontwerpen, valt af te wachten.

© IG

Volgens TMZ hebben de royals meerdere designers aangesproken om hun ideeën te tonen. Welke ontwerpers nog werden gecontacteerd, is niet bekend. Op basis van deze eerste schetsen, ziet de jurk er veelbelovend uit. Zoals de Britse traditie het wenst, heeft de creatie lange mouwen. Ook Kate Middleton haar jurk, ontworpen door modehuis Alexander McQueen, had lange mouwen uit kant.

© Photo News

Dror is geen onbekende in de wereld van de beroemdheden. Ze kleedde vorig jaar zangeres Beyoncé voor de Grammy’s en ook actrice Naomi Watts is fan van haar werk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer