Vanhaezebrouck op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Eupen.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Eupen. © BELGA

Vanhaezebrouck wil tegen Eupen een ploeg met 'goesting' zien: "De zaak-Coucke heeft onze focus niet verstoord"

Jupiler Pro LeagueDoor het nieuws van de overname door Coucke, zou je al bijna vergeten dat er nog gevoetbald wordt. Nochtans moet Anderlecht morgen wat rechtzetten thuis tegen Eupen. "Uiteraard is die wedstrijd belangrijk, zeker als je twee matchen na elkaar verloren hebt",  zei coach Vanhaezebrouck. 

38 reacties

  • an vercruysse

    6 jaar geleden
    idd erwin lauwens,het enige dat van holsbeeck doet is bayat bellen voor nen derderangs voetballer. het is te hopen dat hem er eindelijk mee stopt.zijn zakken zijn gevuld,zijn ambitie is op. gedaan met bayat,terug scouting in eigen handen nemen.en waarom niet devroe als manager,heeft veel meer verstand van voetbal en doet zelden slechte transfers,omdat hij zijn transfers zelf checkt!!!!
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    er zal een supergoed anderlecht moeten zijn om eupen te kloppen, als ze spelen zoals vorige week zal dat wel niet lukken, maar ik denk dat we wel vanavond de hand van hein zullen zien in het spel van anderlecht.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Erwin Lauwers : u heeft gelijk met u analyse ! Zeker weten
  • Peter Debrouwer

    6 jaar geleden
    Zoals steeds "Hein rekent op ..." ! Maar waar blijft zijn inbreng ? Veel bla bla, weinig boemboem.
  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    Hun grootste goesting is in de Carré en bij de kapper zitten. Trainen en hun shirt natmaken? Gezien op Brugge. Dat Coucke die andere HVH direct buitengooit: wat heeft die man samen met mensenhandelaar Bayat den Anderlecht niet aangesmeerd? De meesten die in Brugge op het veld stonden zijn zelfs het shirt van Tubize niet waard.