© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

© Mira Breban

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

176 senioren samen aan tafel voor een gezellige kerstmaaltijd

Woensdag 20 december organiseerde Dorpsrestaurant Hoeselt-centrum voor de tweede keer een Kerstmaaltijd in samenwerking met het OCMW-Dienstencentrum. Gezelligheid troef met 176 senioren in GC Ter Kommen.

Mira Breban

De vrijwilligersteams van Dorpsrestaurant Hoeselt-centrum en het Dienstencentrum stonden in voor de goede organisatie van deze Kersthappening. Van de feestelijke zaal- en tafeldecoratie tot de enthousiaste verwelkoming en bediening.

Bij ontvangst kregen onze bezoekers een 'kerstborrelke' aangeboden met lekkere zoutversnaperingen. Na de Kerstboodschap van de centrumleider werd het startschot gegeven voor de feestdiner. Een dikke proficiat aan Team Resto Kieleberg voor de bereiding van een heerlijke kerstmaaltijd. Ook het ijsstronkje als dessert viel erg in de smaak.

Als animatie was er een fotopresentatie te zien op groot scherm 'Sfeerbeeld 5 jaar Dorpsrestaurant Hoeselt'. Er werd ook een kleine wedstrijd aan gekoppeld met leuke prijsjes natuurlijk.Onze bezoekers bleven nog rustig nababbelen en genieten van de gezellige ontmoeting.

Tegen 16 uur werd een drukke maar super geslaagde Kersthappening afgesloten en konden alle vrijwilligers voldaan en tevreden naar huis keren!

Donderdag 21 december volgde een uitwisselingsbezoek met Dorpsrestaurant Alt-Hoeselt waar maar liefst 55 senioren aan deelnamen.

Wie ook graag in 2018 wil deelnemen aan de restaurantdagen in Hoeselt, noteer alvast deze data:Donderdag 4 januari in Alt-Hoeselt, 12 uur, zaaltje AltenaarMenu: Schnitzel met bloemkool en gratin (€ 6,00)

Woensdag 10 januari in Hoeselt, 12 uur, GC Ter KommenMenu: Vidé met sla en kroketten (€ 6,00)Voor bijkomende informatie of inschrijvingen: OCMW Hoeselt tel. 089-309 260

De ploeg van het OCMW-Dienstencentrum wenst iedereen prettige feestdagen en een gelukkig 2018!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer