Joe Napoli kon zich helemaal niet vinden in het voorstel van zijn vrouw
Volledig scherm
Joe Napoli kon zich helemaal niet vinden in het voorstel van zijn vrouw © kos

Reactie van deze vader op mogelijke aankoop van kunstkerstboom is episch

Voor de familie Napoli uit Californië is kerst en alles wat er bij komt kijken, een serieuze aangelegenheid. Het voorstel van de vrouw des huizes, Marie, om dit jaar te opteren voor een kunstkerstboom, lokte een melodramatische reactie uit bij haar man Joe.

6 reacties

  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Ik zie geen enkel vergelijkingspunt tussen een nep-boom en een echte boom. Een gegroeide boom is echt en een kunststofboom is nep. Simpel toch? Een echte boom (mike) is zowat 100% ecologisch neutraal en geeft ongetwijfeld milieuwinst door de natuurbetrokkenheid van de liefhebbers ervan. Plasticliefhebbers hebben daar geen boodschap aan.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Sommigen hebben geen huis om rond de boom te zetten. Die hebben pas zorgen.
  • Bernard Verhelst

    6 jaar geleden
    En helemaal geen boom is nog beter!
  • mike dierickx

    6 jaar geleden
    De realiteit is dat een plastiek boom beter is voor het milieu dan een echte. Een plastiek boom heeft op lange termijn een kleinere ecologische voet afdruk dan elk jaar opnieuw een echte boom kopen. Een echte boom kost jaren aan water, bemesting, energie en landbouwgrond en word maar eenmalig gebruikt. Een kunstboom kan uit gerecycleerd materiaal vervaardigd worden en na jarenlang gebruik terug grotendeels gerecycleerd worden.
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Bomen kappen is beter