Tweede vermiste schoonbroer gevonden bij nieuwe zoekactie in kanaal

Duikers hebben Patrick Coudeville (62) gevonden. De man uit het West-Vlaamse Jabbeke verdween samen met zijn schoonbroer Henk Haedens (62) na een etentje in Oostende. Die laatste werd vorige week al gevonden in het kanaal Brugge-Oostende. Ze zijn met hun wagen in het water gereden.

tlb

Patrick Coudeville, die tussen zijn verdwijning en nu grootvader werd, is donderdag tijdens een nieuwe zoekactie in het kanaal gevonden. De twee werden voor het laatst gezien toen ze vorige week maandag iets gingen eten in restaurant Jolly Sailor in Oostende. Daar zijn ze vertrokken rond 15.30 uur, maar sindsdien ontbrak elk spoor.

De twee reden met een blauwe pick-up met gepersonaliseerde nummerplaat. Die werd vorige week donderdagnamiddag in het kanaal, tussen Brugge en Oostende gevonden, met daarin het levenloze lichaam van Henk Haedens.

Hoe de pick-up in het kanaal is terechtgekomen, is nog niet duidelijk. Alles wijst in de richting van een spijtig ongeval. De speurders vermoeden dat de wagen door de zware sneeuwval van maandag in moeilijkheden is geraakt, aan het slippen ging en daarop in het water is beland.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER