© Shutterstock

Een romantische tattoo? Veel mensen zien iets anders

De tattoo van deze man was romantisch bedoeld, zo beweert de eigenaar. Toch kijken heel wat mensen op sociale media verbaasd op bij het zien van de zogezegd “zeemzoete” tekening. Het beeld lijkt immers ook nog iets anders voor te stellen.

mrra

Een hartje laten tatoeëren op je armen, het klinkt als een ultiem romantisch gebaar. Voor eeuwig staat er een symbool van liefde op je lichaam, meestal met een speciale betekenis voor één iemand. Maar op sociale media stellen heel wat mensen zich vragen bij het ontwerp van dit hartje:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik zie hier een balzak in”, zo staat er in een tweet, die ondertussen viraal gaat. Sommige mensen proberen nog positief te blijven, terwijl ze denken dat de hand een omgekeerd hartje vast heeft. Anderen begrijpen het niet goed: “Hoe kan je hier in godsnaam iets anders in zien dan een hand die naar een teelbal grijpt?”

Maar is dat wel echt zo? De tatoeëerster Ellen Marie Murphy uit het Amerikaanse Portland suggereert nochtans dat ze een heel romantische tattoo heeft gezet. Op haar Instagramprofiel schreef ze onder deze foto de zeemzoete oneliner: ‘Liefde is goed’. Het ontwerp is echter niet van haar hand. Designer ‘Mrzyk & Moriceau’ biedt wel een antwoord. Op zijn Instagrampagina staan heel wat dubbelzinnige tekeningen. Er zat dus wel degelijk een balzak in het ontwerp. Een stuk minder zeemzoet natuurlijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer