Music For Life/rv
Volledig scherm
© Music For Life/rv

Ouders vervullen laatste wens van 21-jarige Hendrik

Music For LifeBegin dit jaar moesten Veronique en Mike onverwacht afscheid nemen van hun zoon Hendrik. In zijn testament had de 21-jarige jongeman uit Brugge vermeld dat hij zijn spaargeld aan het goede doel wilde schenken. De ouders kwamen met vijf cheques naar Wachtebeke om de laatste wens van hun zoon te vervullen. Eva De Roo, die de Warmste Week van Music For Life aan het presenteren was, kreeg een krop in de keel van hun enorme moed.

26 reacties

  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    jammer dat zn dingen moeten gebeuren voor alle ouders die kind verliezen sterkte
  • Hilde

    6 jaar geleden
    Het valt mij op dat de groep mensen die gediscrimineerd worden zich totaal niet geroepen voelen om mee te doen met de warmste week, heb er nog geen enkele gezien.
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Uit het leven gestapt ? Indien zo, dan zou dat NOG doffere ellende zijn dan voor ouders wiens kind verongelukt is. Wat een ellendige Kerstmis voor dit zeer moedig koppel. Moge hun koen optreden als een verzachtende balsem fungeren op hun diepe wonden ! Er zij momenten zoals deze, waarop de klassieke spreuk : "God's wegen zijn wonderbaar" toch volkomen klinklare onzin lijkt te wezen voor ons mensenverstand.
  • Nikolaas Moonen

    6 jaar geleden
    De warmste week doet haar reputatie weer alle eer aan...kippevel....
  • Kelly Stroobants

    6 jaar geleden
    Hier zijn geen woorden voor . Tranen in mijn ogen ! Gewoon prachtig!
  1. “Enkele verdachten filmden terwijl anderen hun gang gingen”: dit weten we al over groepsver­krach­ting van 14-jarig meisje in Kabouter­bos in Kortrijk
    PREMIUM

    “Enkele verdachten filmden terwijl anderen hun gang gingen”: dit weten we al over groepsver­krach­ting van 14-jarig meisje in Kabouter­bos in Kortrijk

    Ze werd met een smoes meegelokt door haar loverboy en er zou een jongen betrokken zijn van amper 9 jaar: de verkrachting van een minderjarig meisje, op drie dagen in een afgelegen bos in Kortrijk, is ook bij speurders, gerecht en advocaten in het dossier hard binnengekomen. “Ik doe al vele jaren jeugdrecht, maar dit zijn echt wel heel stevige feiten”, zegt advocaat Kelly Decaluwe. Op een filmpje, dat gedeeld werd op Snapchat, konden speurders alvast 10 jongeren identificeren.
    Kortrijk
  2. ANALYSE. “‘De tocht is moeilijk, de gids is ervaren’, zei Dehaene in 1995. Waar is die gids vandaag?”
    PREMIUM
    POLITIEK
    52

    ANALYSE. “‘De tocht is moeilijk, de gids is ervaren’, zei Dehaene in 1995. Waar is die gids vandaag?”

    “Er is niets mis met passioneel inhoudelijk debat, maar vurig op de bal spelen is iets anders dan lelijk op de man spelen”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). “In een campagne gaat het altijd tussen hard en onzacht, maar dat zure sfeertje in de Wetstraat, dat er al jaren hangt, zal na 9 juni niet meteen optrekken. En dat is slecht nieuws.” Devos vraagt zich af waar de moed, de visie en de samenhang gebleven is.