Danny Van der Elst/PhotoNews
Volledig scherm
© Danny Van der Elst/PhotoNews

Na de uitspraak: Astrid krijgt 500.000 euro van 'den John'

Astrid Bryan is voorlopig niet bankroet. Integendeel. Nu de Antwerpse het monsterproces tegen haar ex-echtgenoot John Bryan won, moet die laatste opdraaien voor al haar gerechtskosten. Ruw geschat een half miljoen euro. Al volgt er wellicht nog een staartje.

20 reacties

  • Willem Janssens

    6 jaar geleden
    Hopelijk heeft ze nu genoeg " centjes " om deftig Nederlands te leren spreken .
  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Je zie wel wat onozel doen kan op brengen
  • Khalid Azarouali

    6 jaar geleden
    Zonder 'den john' is er NOOIT sprake geweest van astrid... succes john!
  • Danielle Duym

    6 jaar geleden
    Zo te zien, aan de meningen, zijn er lezers van HLN die samen woonden met John en Astrid en die perfect weten wat in dat huishouden gebeurd is. Ik zie dat heel nuchter. Hij heeft haar geld en geschenken gegeven en zij heeft hem betaald met haar jeugd. Ze hebben van elkaar geprofiteerd elk op zijn manier of beter gezegd: Ze waren aan elkaar gewaagd. End of story.
  • Bertrand Vandemeulebroucke

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat hij in hoger beroep ging ?? Er zijn nog beroepsmogelijkheden.
  1. KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria
    celebrities

    KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

    David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van de Spice Girls laten haar vijftigste verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Ze delen foto’s en video’s van herinneringen die ze samen maakten.
  2. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”