Twee auto’s in brand gestoken: politie onderzoekt link met drugsmilieu

© BFM

© BFM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De brandweer werd vrijdagochtend opgeroepen voor een brandende auto in Kalmthout. Slechts een kwartier later kwam er een gelijkaardige oproep binnen: dit keer voor een wagen die in brand stond in de Papestraat in Brasschaat. De politiezones Grens en Brasschaat bevestigen dat de twee branden aangestoken werden. De federale gerechtelijke politie onderzoekt of er een link is met het drugsmilieu.

il, sare

In Kalmthout, in de Hertendreef, stond een wagen onder een carport van een woning in brand. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning.

Slechts een kwartier later werden de hulpdiensten naar de Papestraat in Brasschaat gestuurd, waar ook een auto in brand stond. Het voertuig stond fout geparkeerd, vlak bij verzorgingsinstelling De Mick.

De auto in Brasschaat was een Volkswagen Scirocco met Nederlandse nummerplaten, die hoorden volgens onze informatie niet bij het voertuig.

De federale gerechtelijke politie onderzoekt of er een link is tussen de twee branden en of de feiten zich in een conflict in het drugsmilieu situeren.

© bfm

© bfm

© bfm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen