De jonge Waal vlucht eind augustus weg van een politiecontrole en crasht op de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende. In de auto ook twee tienermeisjes uit Kortenberg.
Volledig scherm
De jonge Waal vlucht eind augustus weg van een politiecontrole en crasht op de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende. In de auto ook twee tienermeisjes uit Kortenberg. © Bart Boterman

Bestuurder (18) van zware crash met liftende meisjes breekt in bij zijn vader en zit opnieuw in de cel

OostendeDe 18-jarige Waal die in augustus vluchtmisdrijf pleegde na een ongeval met vier zwaargewonden in Oostende, zit opnieuw in de cel. Pierre B. brak enkele dagen na zijn voorwaardelijke vrijlating in bij z'n vader.

19 reacties

  • Goossens Bjorn

    6 jaar geleden
    Waarom geen volledige gevangenisstraf?en geen levenslang rijverbod???met zijn attitude zit die zo weer achter het stuur
  • francois de smedt

    6 jaar geleden
    justitie is een ware puinhoop de jaatste jaren
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Weer zoveel voor de opvolging en controle en wat als hij nu slachtoffers maakt wat gaat het gerecht dan zeggen tegen die ouders ? dat mocht hij niet !
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Justitie en wereldvreemdheid . Anderzijds staan velen aan de wal te roepen om opsluiting en maar weinigen willen een gevangenis in de achtertuin . Hoelang zijn er al bezig in Dendermonde ???
  • Eric Van Gestel

    6 jaar geleden
    En straks krijgt hij dan nog maar eens een kans , en dan nog één , en dan nog één . En dan vallen er nog eens slachtoffers ...