Jürgen Eeckhout
Volledig scherm
© Jürgen Eeckhout

Ramkraak in Gent: Mini Cooper rijdt in etalage Mediamarkt

GentAfgelopen nacht is een ramkraak gepleegd op de Mediamarkt aan de Oudenaardsesteenweg (N60) in Gent. De daders reden met een Mini Cooper de etalageruit van de winkel aan diggelen, stalen elektromateriaal en staken de wagen nadien in brand. De politie doet nu een oproep naar informatie. 

2 reacties

  • Jan geussens

    6 jaar geleden
    blijkbaar was de klant niet te vrede bij de firma ik ben zo gek als een achter deur
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Wat een zootje. Franse nummerplaat? Nederlands-Afghaanse tongval? Ah nee Roemenen sorry.
  1. Engie plant investering van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentrales met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    Engie plant investe­ring van 4 miljard euro, maar wil geen verlenging van kerncentra­les met twintig jaar: “We hebben al genoeg werk”

    De energiegroep Engie is van plan tot vier miljard euro te investeren in ons land tegen 2030. Dat heeft de nieuwe CEO van Engie België, Vincent Verbeke, vandaag bekendgemaakt. Zo pakt de Belgische marktleider uit met een nieuwe strategie, genaamd Energize2030, voor de komende jaren. Engie wil meer elektriciteit opwekken via hernieuwbare energie, investeren in flexibele capaciteit en een voorloper zijn in de verandering naar groene waterstofenergie. Maar er is momenteel niet veel enthousiasme over een eventuele levensduurverlenging van kerncentrales Doel 4 en Tihange 3 met twintig jaar in plaats van tien jaar.
  2. LEVENSVERHAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbeider die zoon en PVDA-voorzitter Raoul inspireerde?
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Op tien dagen verloor hij de strijd tegen kanker: wie was Hubert Hedebouw, de staalarbei­der die zoon en PV­DA-voorzitter Raoul inspireer­de?

    “Ik ga je missen, padre. Ik had echt geluk om je zoon te mogen zijn.” Hubert, de vader van PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw, is dinsdagochtend op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Vader Hedebouw stond in ons land mee aan de wieg van uiterst links, dat in de laatste peiling flirt met 10% van de stemmen. Het levensverhaal van ‘Berten’ is opmerkelijk. “Ik kon met hem over alles praten, hij ging geen onderwerp uit de weg”, vertelt zoon Raoul.