BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Carcela (opnieuw) op weg naar Standard

StandardZijn tweet laat weinig aan de verbeelding over. Standard en Mehdi Carcela praten om de Marokkaanse international opnieuw naar Sclessin te halen. Beide partijen hebben hun zinnen gezet op een hereniging. Bij Olympiakos belandde hij op een zijspoor. "Morgen grote verrassing voor mijn Luikse vrienden... of eerder mijn Luikse familie." Dat was de boodschap die Carcela op Twitter zwierde.

12 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Of hij veel gaat bijbrengen aan de ploeg valt sterk te betwijfelen. Komt jij ook niet om een beetje rond te springen zonder dat het veel opbrengt voor de ploeg zoals met Edmilsson ?
  • Fabrice Braccio

    6 jaar geleden
    Toen hij de eerste keer terug kwam speelde hij terug de pannen van het dak.Ik geloof dat hij dit een tweede keer kan doen.Maar dit keer komt hij met een andere ingesteldheid terug.Niet meer om een transfer te realiseren , maar om met Standard iets op te bouwen.Teplat voor het buitenland??? Misschien, maar zeker een goede speler voor België.Net zoals een Mpoku zal hij nu zijn lesje wel geleerd hebben.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Op hangende potjes terug in België ! Kon het niveau niet aan in het buitenland
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Is met Vossen ook zo...gebuis in Engelse 2de klasse....maar "goed" genoeg voor een eerste klasser in België..zegt genoeg over het peil van de café-liga...
  • Marc Maes

    6 jaar geleden
    Oei Gertje gaat het? Toch goede feesten hé. Kalm blijven.