Photo News
Volledig scherm
© Photo News

POLL: Gelooft u in het ‘modernere bewind’ van Marc Coucke?

7 reacties

  • Michiel Everaerts

    6 jaar geleden
    Terechte opm van Franz ooms: K moet Coucke bewonderen !, zo moesten er meer zijn... Spa- ers , die zijn mom kritisch, doch de grootste gangsters. Die met zen snor moest terugkomen, kuist alles op van profiteurs!
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Veel respect voor Coucke, keihard gewerkt en nog, voor zijn centen. Diegenen die hem dit niet gunnen moeten maar meeheulen met de vakbonden? Boven dit alles nog een sympathieke vent gebleven en investeert tenminste nog zijn centen in Belgische bedrijven en ploegen. Wie doet dit hem na ? Profiteurs zoals Johan Vandelanotte, Tobback en co ? Die pakken alleen maar centen en geven NIKS terug ! Iedereen zou deze Coucke moeten steunen, zo zouden er meer moeten zijn !
  • Carine Loncke

    6 jaar geleden
    De meesten staan vlak achter hem, niet beseffende dat het Coucke helemaal niet te doen is voor de ploeg zelf. Hij gaat dit een paar jaar lekker leeg melken met de bedrijven àchter Anderlecht als de koe gemolken is stapt Coucke gewoon op en laat Anderlecht gewoon vallen als een hond een drol. Die man ontsnapt tot op heden aan de fiscus, maar een deze spat zijn ballon toch uit een dan gaan er velen naar hun miljoenen kunnen fluiten.
  • FRANK WILLEMS

    6 jaar geleden
    Poll of geen Poll wij hebben daar niets aan te zeggen het kapitaal zal er zijn zeg over hebben of staan jullie kapot slagende holligans klaar met 100 miljoen € altijd zagen en zeveren over geld tot dat de klub staat te huilen voor zwart geld om spelers of trainers te kopen
  • Heimo Davidts

    6 jaar geleden
    Eens loosers en dikke nek,dan blijven ze dat.