AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump tevreden over nieuwe sancties tegen Noord-Korea: "De wereld wil vrede, geen dood"

De Veiligheidsraad van de VN gaat unaniem akkoord met nieuwe sancties tegen Noord-Korea. Aanleiding is de rakettest die Noord-Korea op 29 november uitvoerde. Pyongyang sprak van een geslaagde test met een projectiel dat het hele vasteland van de VS zou bestrijken.

13 reacties

  • Fabian Couckelaere

    6 jaar geleden
    @Peter Mulder: Noord-Korea zal er niet om malen. Ze vermoorden sowieso al genoeg van hun eigen burgers, zoals het een communistisch regime betaamt... Onvoorstelbaar dat er nog steeds malloten achter deze bloeddorstige ideologie staan
  • Peter Mulder

    6 jaar geleden
    Al deze sancties betekenen dood voor de burgers. De VN mogen trots zijn op deze burgermoord.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Jan Maarten, waarom ga je niet naar ginder als het daar allemaal toch zo goed is? Ik betaal de helft van je one way-ticket.
  • Gil Rod

    6 jaar geleden
    De ganse bevolking moet in opstand komen tegen dat vet varken daar zowel politie als leger Geen enkele leiding kan iets doen als iedereen samenspant zo als leger en politie dan is een regering waardeloos en niks waard .
  • Karel Jansens

    6 jaar geleden
    John smith idd, en dan uiteindelijk gaan ze met drones en vliegtuigen, landmacht binnen vallen 50-60d mensen doden op zoek naar zogezegde kernwapens zoals in al die islamitische landen Iran en Irak, waar geen woord van waar was. Ah "democratie" (neo-capitalisme) MOET overal zijn!!