De bestuurder van de aanrijdende wagen, een 71-jarige man, raakte door de zware klap zwaargewond, maar hij verkeert niet in levensgevaar.
Volledig scherm
De bestuurder van de aanrijdende wagen, een 71-jarige man, raakte door de zware klap zwaargewond, maar hij verkeert niet in levensgevaar. © Jürgen Eeckhout

Hoogzwangere vrouw als bij wonder ongedeerd na spectaculaire aanrijding

Een hoogzwangere vrouw is deze namiddag zonder kleerscheuren uit een ongeval kunnen stappen op het kruispunt van de Grote Baan met de Bredestraat in Lovendegem. 

13 reacties

  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Het is daar gewoon gevaarlijk oversteken en stop met zeveren over automerken niet iedereen is te vergelijken met een auto embleem!
  • Bruno Draulans

    6 jaar geleden
    Ja, er zijn mensen waarbij men beter dat papiertje afpakt. Gisteren nabij Leuven, een man op autostrade die aan 75 km/ h reed. Wordt dan ingehaald door een pak vrachtwagens. Dan krijg ik toch kippevel, hoor. Die man is een gevaar op de weg dan. Brrr
  • Tommy Girl

    6 jaar geleden
    Beste Max ... hoor ik daar nu een tikje jaloezie ? De Ford wordt ook genoemd en het belangrijkste is dat de vrouw en het kindje ongedeerd zijn toch ? En ja, wat een geluk dat het een stevige degelijke wagen waar ze mee reed !
  • Buelens ransca

    6 jaar geleden
    Haha tja BMW rijders ni aantrekken 90 percent zijn firma wagens daarom dat ze zo roekeloos rijden... Gelukkig geen doden das het voornaamste nee welk merk wagen doet er ni toe ongelukken doe je toch nooit express.
  • Johan Vangheluwe

    6 jaar geleden
    Max!! Dit zijngeen auto’szoals al de andere