Een van de verlovingsfoto's van Harry Windsor en Meghan Markle
Volledig scherm
Een van de verlovingsfoto's van Harry Windsor en Meghan Markle © Photo News

Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto's van Meghan en Harry: "Net een advertentie voor Burberry"

Meghan Markle heeft gisteren geleerd dat de Britse media in één dag kan draaien als een molen. Op het ene moment werden de deze week vrijgegeven verlovingsfoto's met prins Harry de hemel in geprezen, terwijl ze amper 24 uur later bloot stonden aan massa's kritiek.

48 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Zelfs in deze stopt de onzin en de afgunst niet… blijkbaar mogen prinsen en prinsessen wel titels dragen maar o wee als ze wat beter gekleed zijn dan het o zo misbedeelde plebs.… zielig, meelijwekkend en ronduit tragisch.
  • Benjamin Witters

    6 jaar geleden
    Ik word hier mottig van. 63000 euro voor een kleedje.... Kan ze aandoen als ze naar Afrika op bezoek gaan bij die sukkelaars.
  • Ludo Wouters

    6 jaar geleden
    Liever zo'n foto's dan foto's waar de Queen staat met al haar diamanten en juwelen. Zie je een foto van de Queen, dan zie je duidelijk dat zij echt gelooft dat zij veel meer waard is dan de "onderdanen" die dat allemaal betalen.
  • Jan Gielen

    6 jaar geleden
    Heeft dat kind niet geleerd dat je een dikke trui aan moet doen en niet met je kont op de koude stenen moet gaan zitten als je in de winter buiten op de foto wil?
  • Nadi Dima

    6 jaar geleden
    Ze is echt heel mooi echt een leuk koppel, haat schoonheid zal voor veel jaloezie zorgen. Ik wens ze vwel geluk toe!