spaceX
Volledig scherm
spaceX © Twitter

Lancering van SpaceX verward met komst van aliens op sociale media

Een mysterieus, flikkerend lichtschijnsel in Californië heeft gisteravond kortstondig voor paniek gezorgd. Theorieën over de komst van aliens in  UFO's - maar ook de kerstman - die voornamelijk op Twitter verschenen, werden al snel ontkracht door de lokale autoriteiten. Het lichtfenomeen was afkomstig van een SpaceX-raket die gisteren werd gelanceerd vanuit de luchtmachtbasis Vandenberg. 

2 reacties

  • jimmy nuyts

    6 jaar geleden
    @jip dat is de schokgolf zoals die er ook is bij straaljagers die harder gaan dan mach 1. denk daarbij dat die falcon9 een pak sneller gaat dan mach 1, een pak groter is dan een f16 ofzo, en dat - zoals je wellicht kan zien op alle foto's de maan net achter die schokgolf schijnt waardoor die grote schokgolf 's nachts dus extra zichtbaar is... en als je de artikels hier leest was er recent ook een raket lancering in rusland, met ong. dezelfde bouw als een spacex raket....
  • Jim Fonteyne

    6 jaar geleden
    Als die beelden van een raket zijn hoe verklaar je dan het lichtverschijnsel achter de zogenaamde raket. Ik zeg niet dat het Aliens zijn maar dit is geen lancering. Vergelijk met hetzelfde verschijnsel in Rusland enkele dagen na California. Ook spacex zeker?