.
Volledig scherm
. © videostill

VIDEO: Twitter verontwaardigd over Wouter Van Besien (Groen) die verkeersregels aan zijn laars lapt op de fiets

Verkeersveiligheid is een speerpunt voor Samen, het verbond van Groen en sp.a. Maar in een filmpje dat viraal is gegaan, is te zien hoe een fietsende lijsttrekker Wouter Van Besien zich schijnbaar weinig aantrekt van de verkeersregels. "Ik geef toe dat ik liever wel eens iets afsnijd in plaats van twee keer voor een rood licht te moeten wachten", vertelt Van Besien aan onze redactie.

489 reacties

  • Liliane Brosens

    6 jaar geleden
    Schijnheiligheid troef, wat moet dat dan voor de rest zijn, en die wil dan burgemeester worden in Antwerpen.
  • Jan Wuyts

    6 jaar geleden
    Liever geen commentaar/uitleg Van Besien. Je hebt gewoon een heel slecht voorbeeld gegeven aan alle andere fietsers. Vooral voor de jongste onder ons, voor wie het verkeersreglement al zo moeilijk is en die dus voor het voorbeeld van de "grote mensen" volgen. Fout, fout, fout.
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Van Besien ge bent gezien. En wie zat er in het stoeltje? Mieke Vogels? Of is ze er uit gevallen?
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Eerst ZWAAR in de fout gaan,en dan de schuld op iemand anders schuiven? Doet me denken aan zijn voorganger Vogels,iedereen met de fiets naar het werk,maar zijn haar broek gaan verslijten met een dikke wagen alle dagen naar Brussel. Groen de partij van de onkunde ,en de partij om alleen maar geld uit de mensen te zuigen. Verder kunnen ze NIKS .
  • Walter Claeys

    6 jaar geleden
    Wat een pretentie, nietwaar? Ja, wij lappen de verkeersregels aan onze laars en dat jullie zich daaraan ergeren lappen wij ook aan onze laars want wij zijn his royal majesty the king of the world Van Besien op zijn stalen ros!