.
Volledig scherm
. © Didier Verbaere

Motor vat vuur: woning brandt volledig uit in Wetteren

Deze namiddag is in de Moerstraat in Wetteren een rijhuis volledig uitgebrand. De bewoner, Kurt Cavé, liep brandwonden aan zijn hand op en moest voor verzorging naar het UZ in Gent.

7 reacties

  • Hilde Cavé

    6 jaar geleden
    Zeer spijtig voor al deze foute en negatieve reacties/info. De persoon in kwestie was bezig in de keuken en niet zijn brommer aan het tanken. Nog heeft de persoon enige verwonding opgelopen. De persoon is ook geen roker dus door een sigaretten peuk kon er ook geen ontvlamming bestaan. Een simpele terugslag op het vuur was genoeg om een brand te veroorzaken!
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Moest het een Soedanees geweest zijn dan was er wel opvang geweest desnoods op hotel. Iedereen is precies de gigantische hotelrekeningen uit het verleden reeds vergeten.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Dank voor je berichtgeving, Rony Persyn.
  • louis den duiker

    6 jaar geleden
    Schandalig dat er geen noodwoning is , tja , het is dan ook wetteren he , net zoals de wetteraars en omwonende gemeenten niet meer terecht kunnen in hun eigen ziekenhuis vooe spoedopname , men moet naar Gent on Aals , net zoals de Mug van zover moet komen als het echt serieus is , maar dan is het al te laat .......
  • guy muis

    6 jaar geleden
    hoe dan ook het is ni slim van zoiets binnen in huis te doen!