© Politie

Politie verspreidt robotfoto van mogelijke ontvoerder 14-jarig meisje

De politie van Mechelen-Willebroek heeft een robotfoto verspreid van een man die verdacht wordt van de poging tot ontvoering van een veertienjarig meisje in Willebroek. Het gaat om een man van rond de veertig, 1m70 groot. Hij heeft gespierde armen en geel-oranje dreadlocks. Hij sprak Nederlands met een Vlaams accent.

jati

De 14-jarige L. kwam maandagnamiddag terug van school, toen ze in de Kapellenboslaan in Willebroek in een stilstaande bestelwagen gesleurd werd. De dader trok haar een zak over het hoofd, en reed met haar weg. Maar een einde verderop kon het meisje de zak over haar hoofd losmaken en uit de wagen ontsnappen. Ze vluchtte naar huis en verwittigde samen met haar moeder de politie.

Het slachtoffertje kon echter een goede beschrijving geven van haar ontvoerder. Op basis van haar getuigenis maakte de politie een robotfoto, die ze nu verspreidt.

De dader is ongeveer 40 jaar oud, 1.70 meter groot en normaal gebouwd. Hij heeft blonde dreadlocks in een staart tot op de rug. Hij spreekt met een Vlaams accent en heeft een kleine sik en een lichte snor. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een lichtblauwe jeansbroek, groene lage schoenen van het merk All Stars en een wit T-shirt.

De wagen waarin het meisje getrokken werd, is volgens de politie klein en zwart, waarschijnlijk een bestelwagen, met een achterbank en zwarte zetels. Het gaat over een oud model dat vuil was, met schuifdeuren en een groen geurboompje aan de spiegel.

De politie en het parket van Mechelen vragen dat iedereen die informatie heeft over deze ontvoering, contact zou opnemen met de speurders. Dat kan via het gratis nummer 0800-30.300.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer