Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Buffel niet te spreken over vierde scheids: "Een schande"

Jupiler Pro League"Het is een schande", morde Thomas Buffel. "Aidoo zou nooit zijn tweede gele kaart hebben gekregen van de scheidsrechter, maar de vierde scheids aan de zijlijn stond te roepen 'Aidoo tweede geel' en de ref ging erop in voor een doodgewone fout. Maar toen we later altijd een tweede strafschop moesten krijgen wanneer Karelis werd neergetrokken, hebben we hem niet gehoord. Het is niet de eerste keer dat we problemen hebben met hem." 

10 reacties

  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    Hij heeft overschot van gelijk, het huidig niveau van arbitrage is schandalig, niet voor niets dat niets dat ze niet naar een EK of WK mogen. Wat wil met Verbist, De Bleeckere en co binnen onze blauw - zwarte bond.
  • frank voorspoels

    6 jaar geleden
    Buffel kan al solliciteren voor werk bij dikke HEIN . Daar is het ook altijd de fout van de scheidsrechter en als ze winnen is er niks aan de hand .
  • Herman Reyns

    6 jaar geleden
    Volgens Verbist is Visser de coming man. 't Zal nog lang duren voor we nog iemand zien fluiten op een EK of een WK.
  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Altijd veel respect gehad voor Buffel maar dit is zeveren,hij had ook direct rood kunnen krijgen voor elleboog of niet,de finale van de beker is toch de betrachting meen ik .....arm Belgisch voetbal,tegen wie is de vraag?
  • koen beyaert

    6 jaar geleden
    Visser is inderdaad een ongelofelijke dikke nek. Hoe hij in zijn kostuumpje met bruine schoentjes zelfvoldaan het veld keurt voor de match.. Hij waant zich een echte vedette. Helaas is hij een povere scheids.