© Photonews

Acteur Jamie Dornan heeft het gehad met 'Fifty Shades'

Jamie Dornan, de man die in de 'Fifty Shades'-films een gezicht gaf aan Christian Grey, heeft het helemaal gehad met de erotische reeks. Momenteel is hij nog bezig met de opnames van de derde film, maar dat zal meteen ook voor hem de laatste keer zijn dat hij in die rol terugkeert, vertelt hij aan The Sun.

flb

Drie films lang geeft de Ierse acteur Jamie Dornan gestalte aan Christian Grey, de op sm-verlekkerde zakenman uit de 'Fifty Shades'-boeken. Het leverde hem bekendheid bij vrouwen (en mannen) wereldwijd op en zelfs de titel van meest sexy man ter wereld. Toch heeft hij beslist nu die deur achter zich dicht te trekken en het personage vaarwel te zeggen.

"We hebben net twee films na elkaar gedraaid en ik ben er helemaal klaar mee. In mijn hoofd ga ik snel over naar het volgende project. Mensen mogen dan wel denken dat ik samenval met een bepaald personage,voor mij is dat niet zo en ik sta dan ook nooit meer bij dat personage stil", vertelt hij aan de Britse tabloid The Sun. Dat we Jamie Dornan ooit nog terugzien als Christian Grey, is dus weinig waarschijnlijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer