Bewakingsbeelden tonen hoe kinderjuf kleuters slaat en schopt omdat de kinderen zich “niet wilden gedragen”

Een Chinese kleuterschool is in opspraak gekomen nadat beelden uitlekten van een van hun kinderjuffen die de kinderen hard slaat. De lerares zou haar geduld hebben verloren omdat de piepkleine leerlingen zich niet wilden gedragen en strafte de kinderen op een brutale manier. Volgens Chinese sociale media ontving de lokale overheid erg veel klachten over de school, en onderneemt de directie nu stappen om de gewelddadige juf te ontslaan.

pjv

De schokkende beelden werden gefilmd met een beveiligingscamera in een school in Shaanxi, een Chinese provincie aan die de Gele Rivier ligt. In het fragment is de juf - wiens naam niet bekend werd gemaakt - te zien terwijl ze enkele rake klappen uitdeelt aan de kleine kinderen. Een hulpeloos jongetje moet bijvoorbeeld drie harde meppen op de borstkas incasseren en minstens vier andere kinderen worden aangevallen terwijl ze rustig op de grond zitten.

De kinderjuf verloor naar eigen zeggen haar geduld omdat de kinderen zich “niet wilden gedragen” en rumoerig waren in haar klasje. De lokale overheid tilt zwaar aan het incident en gaf de school een strenge waarschuwing nadat het klachten regende over het gedrag van de vrouw. Het kinderschooltje zou nu ook van plan zijn om de agressieve juf de laan uit te sturen en dwong haar ook om zich publiekelijk te verontschuldigen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer