BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Record elektronische betalingen opnieuw gebroken

Het aantal elektronische betalingen kwam gisteren uit op een nieuw absoluut record. Betaalnetbeheerder Worldline registreerde exact 9.213.422 elektronische betalingen. Dat meldt het bedrijf. Het record was vrijdag al een eerste keer gebroken, toen er 8.784.065 elektronische betalingen waren.

17 reacties

  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Hier lekker eten ,twee kaartjes getrokken voor kado van 35€ . Rekening nog gespekt na eindejaarspremie,Kan ik weer even verder en hopelijk beetje bijsparen.Geen onnodige uitgaven en straks zeker geen solden kopen .Hou mijn centen liever zelf bij !!!
  • peter saelens

    6 jaar geleden
    laat ze eens spreken in euros. dan zien of er records gebroken zijn.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Jan Boden moest je zien hoeveel er op 1 januari met rode cijfers op hun rekening staan je zou anders spreken ,plastiek kaartjes zijn alleen goed voor de banken om mensen te verleiden geld uit te geven dat ze niet hebben om vervolgens tegen 10 procent intrest geld terug te vorderen wat ondertussen woeker intresten zijn gezien het geld bij ECB zo goed als niks kost voor banken.
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Het aantal betalingen misschien wel maar bij velen zal het met stuk minder zijn Wij doen het ook met minder en niet uit besparing maar het wordt gewoon teveel Men zou op den duur ergens op het platteland willen zijn weg uit de overdreven drukte
  • jacques philips

    6 jaar geleden
    En maar klagen en staken voor meer loon omdat we maandelijks niet rond komen begrijpen wie begrijpen kan