Screenshot VTM Nieuws
Volledig scherm
© Screenshot VTM Nieuws

Jambon over terreurdreiging: "Hoop dat we naar niveau 2 kunnen"

Militairen zullen nog niet onmiddellijk uit het straatbeeld verdwijnen, tenzij we naar terreurniveau twee gaan (en dan nog). Dat zegt minister van Binnenlandse Zaken en Veiligheid Jan Jambon (N-VA) in VTM nieuws. "De aanwezigheid van de militairen in het straatbeeld hangt samen met het terreurniveau, dat nog steeds op drie staat", zegt hij. "Voorlopig blijft dat ook op niveau drie. Ik hoop dat we in 2018 kunnen meemaken dat dat niveau naar beneden kan gaan."

8 reacties

  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    Als ge met de massa blijft invoeren en niet wilt beseffen dat het probleem hier al zit en het niet wilt op lossen dan stop ook maar met militairen op straat. Laat maar verder gebeuren ohja en meer diversiteit bij de politie dan komt het goed.
  • Gaston Miar

    6 jaar geleden
    Wij hebben vooral nood aan politici met de nodige moed om de oorzaak aan te pakken.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Als je de import niet aanpak droom dan rustig verder.Voor wat hebben jullie geleerd in feite buiten de graaikunst
  • William Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Heb je het ook gezien en gehoord op het nieuws van VTM dat ergerlijke onderbreken van Jambon door journalist Danny Verstraeten over Syrië? Tot tweemaal toe met zijn opmerking " ook als je de doodstraf riskeert ?" . Die kl**tzak ginder heeft vermoedelijk veel doden op zijn geweten. Van welke strekking zou Verstraeten zijn denk je ?
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    stuur de import terug en we kunnen erover praten