Kerstmis is een tijd van vergeven: Mariah Carey krijgt nieuwe kans op oudejaarsavond

Een jaar geleden ontplofte sociale media na het desastreuze optreden van Mariah Carey op het oudejaarsnachtfeest op Times Square in New York. Er waren problemen met de klank en vele kijkers zagen dat de diva overduidelijk meezong met een bandje, waardoor ze vroegtijdig het podium verliet en beweerde dat ze werd gesaboteerd. Nu krijgt de beroemde popster echter een nieuwe kans: ze zal optreden tijdens ‘Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve’, vlak voor de bekende bal op Times Square naar beneden valt.

pjv

Mariah Carey was een van de eerste die in het nieuws kwam toen 2017 nog maar pas was begonnen, nadat haar optreden niet helemaal was verlopen zoals gepland. Het internet reageerde zoals gewoonlijk vernietigend op de vreemde doortocht van de popdiva, waardoor ze uiteindelijk zelfs een video op Twitter publiceerde om uit te leggen wat er was gebeurd.

Maar zoals het hoort bij de start van een nieuw jaar, krijgt de popster een tweede kans om haar eer te redden en het beste van zichzelf te geven vlak voor het aftellen naar 2018 begint. Volgens entertainmentwebsite TMZ werd Mariah Carey gevraagd om Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve luister bij te zetten. Het populaire oudejaarsavondprogramma van de Amerikaanse televisiezender ABC komt al jaren op de buis op 31 december, en klinkt niet onbekend in de oren van fans van de sitcom Friends.

Het is dus afwachten of de Amerikaanse zangeres dit jaar een beter optreden zal geven na haar fiasco van de vorige keer. Toen verdedigde Carey zich door te beweren dat de producenten van Dick Clark haar opzettelijk hebben gesaboteerd, wat werd tegengesproken door de makers van het programma. Hopelijk kunnen ze het incident nu achter zich laten, om er een onvergetelijk einde van 2017 van te maken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer