Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

10.846.566 euro: Warmste Week van Music For Life brengt recordbedrag op

De Warmste Week van radiozender Studio Brussel heeft dit jaar 10.846.566 euro opgeleverd. Na de 7.802.913 euro van vorig jaar alweer een nieuw record. Ook de nieuwe locatie op het evenementeneiland van het provinciaal domein van Puyenbroeck in Wachtebeke bleek een schot in de roos.

78 reacties

  • Nieke Mentens

    6 jaar geleden
    Ik heb de reacties gelezen en 1 sprong er toch uit ! De Belgen storten maar waar zijn de nieuwe zogezegde Belgen ??? Die geven niets maar vragen veel en hun geld gaat naar hun eigen winkels Waarom eigelijk ????
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Wat een ergerlijke bedoening toch. Niet de goede doelen op zich maar die zelfingenomen presentatoren met hun wollige mutsen en hun nep-interesse en gemaakt gedoe. Blij dat alweer voorbij is. Zalig Kerstmis voor alle mensen van goede wil.
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    fantastisch.....zo'n bedrag door de gewone mens bijeengebracht...maar ja coucke gaf ook 4900 euro- een peulschil-...en dit moest overal in de media komen.....maar vergeet vooral de vele mooie akties niet van de jeugd....i!!!!!!!
  • Filiz Poyraz

    6 jaar geleden
    Ik geloof er niks van dat het geld zal besteed worden waar het nodig is Ze vullen hun zakken en lachen eens goe dat is het
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Het geld zal vooral van gewone mensen komen. De rijken hebben daar geen tijd voor, die moeten hun hoop vergroten.