De vluchtende auto ramde ook de politiecombi.
Volledig scherm
De vluchtende auto ramde ook de politiecombi. © Vanderveken

Politie schiet op auto na wilde achtervolging in Hoogstraten: vrouw aangehouden voor poging doodslag

De lokale politie Noorderkempen heeft zondagmiddag een 20-jarige Britse bestuurster opgepakt nadat ze met haar wagen wegvluchtte van een controle. Ook een 13-jarig meisje werd gearresteerd. In de auto werd ook nog een tweejarig kind gevonden. Er vielen geen gewonden. Volgens het parket was het voertuig niet verzekerd en was de bestuurster niet in het bezit van een rijbewijs. Intussen is de vrouw door de onderzoeksrechter aangehouden, op verdenking van poging doodslag en gewapende weerspannigheid.

61 reacties

  • Joris Peeters

    6 jaar geleden
    Puik werk van de politie. Als het goed is, zeggen we het ook!
  • Liliane Coeckx

    6 jaar geleden
    Dank u politie voor het correcte optreden. Zet die dame maar in de cel daar hoort ze thuis.
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Appelman, Landuyt, Ducorneau ea, hoe kan de politie weten dat er nog 2 kinderen in de wagen zitten als ze probeert de agenten overhoop te rijden en wegvlucht. Diegenen die over US toestanden zwansen, in de USA doorzeven ze de wagen of word hij gewoon omver gereden. Hier werd op de banden geschoten en niemand is gewond. Klasse job van de politie want ze mochten in dit geval schieten om te chauffeur te elimineren.
  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Geef haar een HOGE BOETE + enkele jaren gevangenisstraf wegens rijden zonder rijbewijs en onverzekerde wagen, + gewapende weerspannigheid tegenover de politie, + in het gevaar brengen van haar kinderen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gregory Denorme

    6 jaar geleden
    Goed werk van de Blauwe mannen.......Vanuit Engeland naar hier komen zonder verzekering en rijbewijs. Zou u maar overkomen als ze hier iemand aanrijden..... Dan nog met minderjarige in auto!!!!!!!Geen verantwoordelijkheidszin=Levenslang rijverbod.