Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Serena Williams maakt comeback na bevalling

Bijna vier maanden na de geboorte van haar eerste kindje Alexis Olympia en bijna een jaar na haar laatste wedstrijd, neemt Serena Williams deze week terug haar tennisracket ter hand. 

1 reactie

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Kim Clijsters achterna?
  1. Ex-verslaafde Mathias Vergels grijpt nu in ‘Thuis’ naar drugs: “Ik heb twaalf jaar van mijn leven in vuilnisbak gegooid”
    PREMIUM
    TV

    Ex-verslaafde Mathias Vergels grijpt nu in ‘Thuis’ naar drugs: “Ik heb twaalf jaar van mijn leven in vuilnisbak gegooid”

    In ‘Thuis’ heeft Lowie een zeer foute uitweg gekozen om zijn verdriet om de dood van zijn dochter Polly te verwerken: hij grijpt naar drugs. Mathias Vergels (31) belooft de kijker nog zeer realistische scènes, want de acteur is nu wel al jaren clean, maar hij zat ooit zelf aan het verboden spul. Hoe blikt hij terug op die periode? En wat vinden de soapkijkers ervan dat Lowie nu al het vierde ‘Thuis’-personage is dat dit seizoen in aanraking komt met drugs?
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.