De cartoon die minister Ben Weyts de wereld instuurde.
Volledig scherm
De cartoon die minister Ben Weyts de wereld instuurde. © Twitter

Minister Weyts viert kerst met Pamela Anderson, burgemeester De Wever met frieten

Heel wat politici sturen hun kerstboodschap de wereld in, maar de ene is al wat origineler dan de andere. Minister Ben Weyts (N-VA) bijvoorbeeld twitterde deze ochtend een wel erg opvallende cartoon. 

11 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Laat zitten Ronny , de nva papegaaien kunnen maar gebruiken wat ze van moeder natuur mee gekregen hebben . Daar moeten we dus een beetje rekening mee houden.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Mensen die lid zijn van de N(V)-A gatlikkersbrigade zijn de echte zielige personen.Deze zijn namelijk te lui of te lomp om zelfstandig na te denken.Indien ze werken,kan je al raden hoe zij carrière maken.
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    Wat een mens al niet doet om toch maar in de gazet te geraken. Zielig.
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Aan François en Ronny zenden we lieve kerstwensen. Dat je op deze dag nog zulke wansmakelijke boodschappen de wereld rond stuurt heb je enkel te danken aan jullie partijen. Als de kranten die mensen niet opzoeken staat er niets in. Als die mensen zich willen onthouden van een gesprek, is iedereen er bij om van alles uit hun dikke teen te zuigen. Wij noemen deze houding zielig.
  • Francois Van Mol

    6 jaar geleden
    De impulsieve manier waarop die linkse rakkers steeds moeten kunnen afgeven op Bart en de N-VA lijkt eerder op een dwangneurose of nen tik nerveus zoals men in de volksmond zegt.