Lily Allen kocht haar kerstcadeautjes online, maar beging een blunder

De Britse popzangeres Lily Allen (32) kocht de kerstcadeautjes voor haar twee dochters online, maar de meisjes kregen met Kerstmis helaas geen geschenkje. Allen was vergeten om te controleren of haar kredietkaart nog geldig was...

vwh

Lilly Allen had via Amazon poppen en benodigdheden besteld voor haar dochters Ethel (6) en Marnie (4). Maar de bestelling kwam maar niet aan bij de zangeres, waardoor ze zich begon af te vragen of alles wel goed was gelukt.

Niet dus, haar kredietkaart was blijkbaar vervallen. De ster had e-mails ontvangen die haar erop attent maakten, alleen opent ze haar mailbox niet vaak en had ze de waarschuwing niet gezien. “Verdomme: wanneer je kaart vervallen is en je jouw mails niet checkt”, schreef ze op Twitter bij een screenshot van het bestelde speelgoed en de boodschap dat de kaart was geweigerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Haar fans riepen op om, ondanks de pech, vooral rustig te blijven. “Ik ben er zeker van dat je alles wel in orde zal krijgen. Je kan altijd aan je dochters zeggen dat de Kerstman vergeten is om pakjes te leveren”, staat er tussen de reacties.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer