Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanhaezebrouck over duel tegen AA Gent: "Het wordt speciaal én moeilijk"

Jupiler Pro League"Het waren fantastische jaren", blikte Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck terug op zijn passage bij AA Gent. Morgen is er evenwel geen plek voor emotie: "We willen met een positief gevoel de winterstop in."

22 reacties

  • kjell theunis

    6 jaar geleden
    Inderdaad Eddy. En trek nog een keer de onrechtmatige punten van de boeren er af en we stonden zelfs gelijk. Maar dat zullen ze in floppem natuurlijk nooit toegeven. Nu goed, als op het einde
  • danny buyse

    6 jaar geleden
    Inderdaad maar je moet de strafschoppen wel afdwingen door aan te vallen!
  • kjell theunis

    6 jaar geleden
    Inderdaad Eddy. En trek nog een keer de onrechtmatige punten van de boeren er af en we stonden zelfs gelijk. Maar dat zullen ze in floppem natuurlijk nooit toegeven. Nu goed, als op het einde alle beslissingen in evenwicht zijn dan hebben wij nog een heleboel penalty’s tegoed.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Zoals Anderlecht nu gesteld staat zou Gent moeten winnen. Maar op KVK was Gent ook niets en elke wedstrijd moet gespeeld worden! Trouwens de uitwedstrijden van de Gentenaars zijn ook niet het bekijken waard!
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Eddy Vervaet ??????? Ne zakdoek ????? Dat is iets dat jullie nodig hebben om te beiten. marc ..... ja vier aan elkaar genaaid (stranlakens.)